fbpx

Magical Moments porcelánbögre

7990 Ft

Kézzel készült, egyedi formatervezésű porcelánbögre, óriási űrtartalommal a hosszúra nyúló reggeli tejeskávézásokhoz, lassú délutáni teázásokhoz, kakaó ceremóniákhoz, házi forraltborozásokhoz.

A mi szemünkben varázslatos pillanataink legjobb értelemben véve egyszerűek, meghittek, nyugalmasak – és egy bögre forró ital erejéig megállíthatják az időt. Ez járt a fejünkben, amikor Botos Balázs keramikusművésszel együtt megálmodtuk bögrénket.

Ezt az atmoszférát fogalmaztuk meg ebben a tárgyban: a karakteres, skandináv erdőt idéző formavilág és a halvány, lehelletfinom betűrajz harmóniája testesíti meg a meghitt, ünnepi hangulatot – a karácsonyi időszakban, és azon túl is. Szándékosan úgy terveztük, hogy kellemes kiegészítője lehessen az ünnepi hangolódásnak, de ne csak ebben a szezonban tudjunk vele egy kis varázslatot, nyugalmat, meghittséget csempészni hétköznapjainkba.

Az időtálló tervezésnek és a minőségi porcelán alapanyagnak köszönhetően sok-sok évig hű társad lehet, mosogatógépben is bátran moshatod.

 

Kézzel készült fehér porcelán, belül bézs színezéssel, kívül halvány bézs felirattal (szintén kézzel) díszítve.

mérete: kb. 8cm magas, kb. 10,5cm az átmérője (néhány mm eltérés adódhat) – űrtartalma kb. 400ml

Készleten

Cikkszám: finetyping-011 Kategória: